Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons acomiaden la temporada amb l’escala de 10

La tradicional actuació de falcons i exfalcons al Casal en el marc dels actes del seu 58è aniversari ha acomiadat, aquest passat divendres, la temporada 2017 dels Falcons de Vilafranca.

La colla ha plantat una escala de 10, deu pilars de 3 amb tombarella, la piràmide drets de 5, la piràmide drets de 4, la piràmide acotats de 4, el 3d6a, ventalls de 3 i de 2, dues torretes, l’estrella i tres pd5ps.

La diada havia començat amb la cercavila, que havia sortit del mateix Casal, i l’encesa de la tronada a la rambla de Sant Francesc.

El president dels Falcons, David Serrano, es mostrava satisfet perquè tots els actes del 58è aniversari han estat molt concorreguts.

Aquest ha estat un any de canvis per als Falcons vilafranquins, que es van trobar amb força baixes a l’inici de la temporada, que en part es van compensar amb l’entrada de nous falconers. Gràcies a aquestes noves incorporacions han fet una temporada molt positiva amb grans figures, destacant 5 escales de 10 i una pira 6/6.

Ara, el repte per a la temporada vinent és cohesionar la colla i posar-hi “més ganes” per aconseguir “grans figures”, com explica Miquel Cusiné, membre de la junta.

Després de l’actuació, un dinar al seu local servia per acomiadar el 58è aniversari dels Falcons de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: