Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert celebra la 7a edició del Clàssicampert amb la participació d’unes 200 persones

L’Auditori municipal de Vilafranca acollia aquest diumenge a la tarda el tradicional concert que celebra Ampert des de fa 7 anys.

Aquesta associació sense ànim de lucre va néixer fa gairebé 10 anys amb l’objectiu de millorar la qualitat d’atenció als malalts de càncer de l’Alt Penedès proporcionant-los un servei de transport diari fins a l’ICO Institut Català d’Oncologia – Hospital Duran i Reinals. Tal com explica el president d’Ampert, Joan Ríos, el Clàssicampert va sorgir amb la voluntat de donar a conèixer l’entitat i alhora recaptar fons. L’acte de diumenge va consistir en un concert de diferents músics de la comarca. Van actuar sota la direcció de Jordi González: el Trio Vinea amb violí, violoncel i piano; Sergi Raya amb l’harmònica; Jordi Mestres amb la gralla; Jonatan Carbó amb l’orgue; Giuseppe Costa amb acordió juntament amb Conrad Setó al piano; la soprano Christina Koch i el duet d’acordió diatònica de l’Anna Peret i la Susanna Gómez.

Després de gairebé 10 anys, l’Associació Ampert vol consolidar encara més el seu servei a la comarca i ampliar-ho també al Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: