Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La companyia d’aigües CASSA ha culminat la digitalització del seu equip d’Operacions al Penedès

La companyia d’aigües CASSA ha culminat la digitalització del seu equip d’Operacions al Penedès

A partir d’ara, tots els operaris de la zona estan equipats amb tablets des de les quals poden visualitzar, en temps real, diverses variables de la xarxa.

També d’altres elements que intervenen en el servei d’aigües, facilitant d’aquesta manera la gestió tècnica del servei. Per una banda, en el cas d’incidència en el servei que faci necessari el tall del subministrament d’una zona determinada, el software informàtic desenvolupat per CASSA indica a l’operari sobre el terreny els tancaments a la xarxa que ha de realitzar, sempre prioritzant la mínima afectació als clients i facilitant l’operativitat.

Amb l’entrada en funcionament d’aquesta tecnologia, el flux d’informació entre els propis operaris i amb el Centre de Control de CASSA millora substancialment.

El ‘cervell’ de CASSA es troba al Centre de Control i Operacions, ubicat a Sabadell, des d’on es telecontrolen a distància les xarxes i els elements que intervenen en el servei municipal d’aigua dels municipis gestionats per la companyia d’aigües i que dóna suport a les tasques que realitzen els tècnics i operaris del Penedès. Aquest centre, que funciona les 24 hores i els 365 dies de l’any, rep informació en temps real de l’aigua subministrada a les xarxes, el rendiment de les mateixes o el volum dels dipòsits, entre moltes altres variables que permeten als tècnics de CASSA assegurar la continuïtat en el servei. CASSA és present a diversos municipis del Penedès, com ara Avinyonet, Subirats, el Pla, Santa, Sant Martí Sarroca, Castellví de la Marca i Santa Oliva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: