Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de l’itinerari de vianants a la BV-2429 a Sant Cugat Sesgarrigues

Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 240.378€ i un termini d’execució de 4 mesos, tenen per finalitat crear un itinerari per a vianants amb condicions de seguretat adequades.

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de construcció de l’itinerari de vianants a la carretera BV-2429 a Sant Cugat Sesgarrigues. Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 240.378 euros i un termini d’execució de quatre mesos, tenen per finalitat crear un itinerari per a vianants amb condicions de seguretat adequades en una via de traçat rectilini amb vehicles a velocitats elevades.
L’actuació a realitzar comporta la construcció d’un camí de 2,20 m d’amplada al costat est de la carretera, prèvia formació de terraplens on resulta necessari ampliar la plataforma, amb paviment de formigó, la formació de pas de vianants a l’altura del barri Puigcigró, amb reductors de velocitat format per esquenes d’ase de mescla bituminosa i l’adequació de la parada d’autobús, amb la formació d’una vorera de 3,05 m d’amplada.
En aquesta actuació també es desplaçaran els punts de llum afectats i es renovarà la xarxa soterrada. També es formaran cunetes i s’adequarà el drenatge existent, a més de l’obra civil per a la renovació de la xarxa d’aigua potable i el desplaçament de la canonada de gas afectada pels nous terraplens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: