Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El carsharing de La Carretera del Vi s’instal·la al pàrquing Saba de Vilafranca

El carsharing de La Carretera del Vi s’instal·la al pàrquing Saba de Vilafranca

Continuant amb el procés de llançament del projecte de mobilitat elèctrica de La Carretera del Vi, hi ha dos vehicles elèctric disponibles al pàrquing SABA de la Rambla de Sant Francesc.

Continuant amb el procés de llançament del projecte de mobilitat elèctrica de La Carretera del Vi, la gestora del servei de carsharing ha arribat a un acord amb la concessionària Saba, per a tenir dos vehicles Nissan elèctric disponibles en el pàrquing de la rambla Sant Francesc – plaça Penedès de Vilafranca. Aquestes dues places estan senyalitzades amb decoració especifica del servei de carsharing de La Carretera del Vi, i en breu inclouran també els corresponents punts de recàrrega.
Actualment el projecte de carsharing ja ha passat la fase inicial de prova pilot amb la posada en marxa i adequació de l’aplicació tecnològica necessària per fer les reserves de vehicles i l’obertura i tancament dels vehicles, sense necessitat de tenir-ne les claus. Així, diferents cellers i ajuntaments de la ruta, han pogut participar en aquesta prova pilot, utilitzant diferents vehicles per a desplaçaments puntuals.
Amb la instal·lació d’aquest espai en el pàrquing Saba, La Carretera del Vi continua el desenvolupament del projecte, ara ja amb un punt concret i públic on trobar els vehicles. A més a més, i aprofitant la inauguració, s’oferiran paquets d’hores per a persones, empreses i institucions que necessitin aquest servei de lloguer puntual i per hores de vehicles elèctrics.
Amb un senzill procediment d’alta a través de la web de la ruta i descarregant l’aplicació per a mòbils Glide, els futurs usuaris poden registrar-se en el servei de carsharing tot fotografiant el seu carnet de conduir per a validar el registre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: