Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Natàlia Puig és la nova presidenta de La Carretera del Vi

Natàlia Puig és la nova presidenta de La Carretera del Vi

Montse Nicolàs ha passat el relleu de la presidència de l’Associació La Carretera del Vi després de dos anys i mig.

Després de rebre la presidència el juliol de 2019 de la mà de Mireia Tetas de Bodegues Pinord, Montse Nicolàs del celler Torreblanca Grimau dona ara el relleu a Natàlia Puig del celler Puig-Batet, continuant amb el mandat fundacional de que la presidència de La Carretera del Vi vagi recaient de manera periòdica en tots els cellers de la wine road. Tot i haver estat al càrrec en un període delicat a causa de la pandèmia de la Covid-19, Montse Nicolàs ha treballat dins de l’associació, en una època on els cellers han hagut d’adaptar-se a la situació sanitària i impulsar espais com els wine bars per diversificar la seva oferta enoturística. També l’aposta per mantenir oberts els cellers com a oferta turística de proximitat ha repercutit en un increment de visites d’àmbit local i català. Tot aquesta feina es va veure reflectida amb el guardó a la Millor Iniciativa Enoturística als Premis Vinari 2021.
Natàlia Puig forma part de la família que des de fa dècades gestiona el celler Puig-Batet, un petit celler situat a Sant Pere de Ribes, especialitzat en l’elaboració artesanal de vi dins la DO Penedès, s’encarrega de la comercialització dels vins de Puig-Batet i és també responsable del seu centre de visites.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: