Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El punt de recàrrega per a vehicles elèctrics del passeig Rafael Soler torna a estar operatiu

Durant l’estat d’alarma es va fer malbé una peça que es va haver d’important i es va retardar a causa de les condicions generades per la pandèmia.

Ja torna a estar operativa l’estació pública de recàrrega per a vehicles elèctrics ubicada a l’aparcament del passeig Rafael Soler, tocant al carrer Camp del Cellerot i a l’estació de d’autobusos, darrere de l’Arxiu Històric Comarcal. Durant l’estat d’alarma, es va malmetre una peça que ha calgut importar, i que a causa de les condicions generades per la pandèmia, ha trigat a arribar. Aquest fet ha provocat que el punt de recàrrega estigués fora de servei durant setmanes.
L’estació permet recarregar més del 80% de les bateries d’un vehicle en menys d’una hora, i és d’accés lliure i gratuït. L’estacionament està limitat a dues hores per tal de facilitar-ne la rotació. Per utilitzar-lo, només cal passar la targeta per davant el lector i escollir quin tipus de connexió té el vehicle.
Les targetes es poden sol·licitar a la l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a la planta baixa de la Casa de la Vila, ara amb cita prèvia. També poden utilitzar-se les targetes d’altres municipis que estiguin adherits a l’Aliança de municipis per a la interoperabilitat que gestiona l’ICAEN, amb l’objectiu que, a mig termini, amb una sola targeta es pugui accedir a qualsevol de les estacions de recàrrega públiques de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: