Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El públic familiar torna a respondre al cinquè Rodaplaces

Aquest dissabte 2 de setembre, els espectacles familiars van tornar a prendre el carrer en el cinquè Rodaplaces.

L’activitat està organitzada per la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils i el Casal Popular de Vilafranca i s’emmarca en el programa d’actes de les festa major.

L’èxit de la iniciativa, que s’ha consolidat en molt poc temps, posa de manifest la necessitat de pensar en el públic familiar durant la festa. El Rodaplaces és una activitat que les famílies esperen i tots els espectacles compten amb una gran afluència de públic.

Entre els espectacles hi havia companyies locals com els Malabaring Brutal, que presentaven el seu espectacle ‘Di-Versions de circ’ a la plaça de la Constitució.

La Laia Cruells presentava, per la seva banda, l’espectacle ‘La maga que la caga’ a la plaça de la Vall del Castell mostrant una de les seves múltiples facetes artístiques, en aquest cas el clown barrejat amb la màgia.

La màgia també va ser present a la plaça Sant Joan, on el mag Struc oferia dues sessions de l’espectacle ‘Això no és màgia… o sí!’. Mentre que a la plaça de Santa Maria, el públic més jove podia gaudir del conta-contes amb titelles de la Carme Jariod, amb el títol ‘Què hi ha per sopar?’.
Tot plegat culminava amb l’espectacle final, ‘Zum’, de La Tresca i la Verdesca a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: