Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV oferirà en directe la Diada de la Mercè de Barcelona

Un acord entre Barcelona Televisió i Penedès Televisió permetrà que aquest dissabte els espectadors de la televisió de Vilafranca puguin veure en directe la diada castellera de colles convidades.

La diada començarà a les 12 del migdia i compta amb les colles habituals dels Minyons de Terrassa, Castellers de Vilafranca i Castellers de Barcelona. La retransmissió s’oferirà tant per televisió com també per Ràdio Vilafranca amb locució del responsable de les transmissions castelleres de Barcelona Televisió, Rafael Luján i del cronista casteller de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, Pep Ribes.

D’altra banda l’endemà diumenge Penedès TV, a través de la Xarxa, i Ràdio Vilafranca també oferiran la diada castellera de la Festa Major d’Esplugues de Llobregat amb la participació dels Capgrossos de Mataró, els Castellers d’Esplugues i els Castellers de Vilafranca.

La diada començarà també a les 12 del migdia.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: