Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV emetrà en directe la diada de la Mercè d’aquest diumenge

Fruit d’un acord entre dos canals de televisió públics com són Betevé i Penedès TV, es podrà veure la Diada al Penedès.

Aquest diumenge al migdia es podrà veure en directe per Penedès TV la diada castellera de les festes de la Mercè de Barcelona. Una diada amb un cartell clàssic amb la colla de la ciutat, els Castellers de Barcelona, acompanyats dels Minyons de Terrassa i dels Castellers de Vilafranca.
La retransmissió de la diada, produïda per la televisió de Barcelona, començarà a les 12 del migdia des de la plaça Sant Jaume i estarà conduïda per Rafael Luján, acompanyat pel cronista casteller de Ràdio Vilafranca, Pep Ribes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: