Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Eco Sant Cugat ha reunit una setantena d’estands

La quinzena edició de l’Eco Sant Cugat torna a mostrar la necessitat que tothom s’impliqui en el manteniment i la millora del medi ambient.

La fira mediambiental del Penedès Eco Sant Cugat ha celebrat aquest cap de setmana la seva quinzena edició. Després d’aquests anys de rodatge, la fira està plenament consolidada i ha aconseguit que molta gent de Sant Cugat Sesgarrigues s’hi impliqui i hi participi d’alguna manera.

L’alcaldessa del municipi Montserrat Albet destaca la transversalitat de l’Eco Sant Cugat partint de la idea que cal que tothom s’impliqui per mantenir i millorar el medi ambient.

La fira va néixer a iniciativa de l’Associació Amics de la Font del Cuscó l’any 2003.

Aquesta quinzena edició de l’Eco Sant Cugat comptava amb actes previs, com la conferència de l’expert en agricultura ecològica Mariano Bueno i la Mostra audiovisual de medi ambient del Penedès.

Però la majoria dels actes i la fira pròpiament dita tenien lloc el diumenge, amb una setantena d’estands d’empreses, entitats i associacions que mostraven els seus productes, feien tallers o oferien conferències. Un dels estands era el de la cooperativa Som Energia.

També la cooperativa Entrem-hi tenia presència a la fira per difondre la seva nova activitat, les cantines saludables.

L’Eco Sant Cugat compta amb la participació de l’escola del poble. En aquesta ocasió, els alumnes de sisè venien productes relacionats amb el medi ambient per recollir diners pel seu viatge de final de curs.

Tallers per evitar el malbaratament alimentari i de l’aigua, la construcció d’un hotel d’insectes i seccions dedicades a la bioconstrucció i la permacultura i la salut han estat alguns dels punts forts de la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: