Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Derrumband ha ofert un concert multitudinari malgrat el canvi d’ubicació

Després d’una dècada dalt dels escenaris, i amb dos discos a les espatlles, Derrumband va engegar fa uns mesos una nova aventura anomenada ‘A Barcelunya’.

La banda havia d’actuar davant del Palau Baltà a quarts d’una de la matinada, però la previsió de pluja va fer que els administradors optessin per traslladar el concert de Derrumband i el posterior de Gertrudis a la zona esportiva. Concretament a la pista coberta de davant del pavelló de la Gamba. El canvi d’ubicació va ser anunciat a primera hora de la tarda.
Ni el canvi d’ubicació ni la pluja no va afectar la participació de públic.

Després d’una dècada dalt dels escenaris, i amb dos discos a les espatlles, Derrumband va engegar fa uns mesos una nova aventura anomenada ‘A Barcelunya’. El disc és una revisió i actualització del disc ‘Flaires de Barcelunya’, de Gato Pérez, editat l’any 1983. És el seu únic disc íntegrament en català, un homenatge a Barcelona i al seu entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: