Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les visites guiades pels professionals del Vinseum mantenen una bona resposta de públic

Aquest format està resultant especialment atractiu per als visitants perquè els permet conèixer l’equipament des de la perspectiva d’algú que hi treballa cada dia.

Cada tercer dissabte de mes, un dels integrants de l’equip del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya és l’encarregat de conduir els visitants per l’equipament i explicar-los-hi el projecte de Vinseum i el seu contingut.

Aquest mes d’agost, el responsable d’activitats del museu vilafranquí Jordi Ribas conduïa la visita. Aquest format està resultant especialment atractiu per als visitants perquè els permet conèixer l’equipament des de la perspectiva d’algú que hi treballa cada dia.

Les visites guiades per professionals del Vinseum compten amb una bona mitjana d’assistència, d’entre 20 i 30 persones cada vegada. La majoria dels visitants són del Penedès i de la resta de Catalunya, tot i que des del museu s’espera que, més endavant, s’ampliï aquest perfil amb altres procedències.

Dissabte, una de les visitants era l’Elisenda Ferriol, qui havia vingut de Girona a passar el cap de setmana a Vilafranca.

Les activitats al Vinseum continuen aquesta setmana amb diverses propostes. Un ‘Calaix de sastre’ sobre la cuina al segle XVIII a càrrec de Jesús Velacoracho, la inauguració de l’exposició ‘Els paisatges a taula’ i l’activitat ‘Si una nit d’estiu obríssim el museu’ amb la ballarina i coreògrafa Olga Álvarez. Els dies i horaris de les propostes es poden consultar al web del museu: www.vinseum.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: