Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pluja ha afectat l’actuació dels balls de lluïment del dia 31 d’agost a la Festa Major

L’amenaça de pluja ha portat als administradors a avançar l’actuació dels balls parlats a l’empostissat.

Les peces de bestiari, Drac, Àliga , Gegants, Capgrossos, Nans i Cotonines no han sortit al carrer. I l’actuació ha començat directament a l’empostissat amb els Diables. La pluja s’ha contingut i després dels Diables ha estat el torn del Ball d’en Serrallonga que també ha fet el seu sainet amb força normalitat i afegint també versos satírics, de la mateixa manera que ho ha pogut fer el Ball de les Gitanes, lligant les cintes, ballant i també amb versos satírics. Just, però quan estaven actuant les gitanes ha començat a plovisquejar i al final de la seva actuació la pluja s’ha fet més intensa. Moment en el que els administradors han anunciat la suspensió temporal de l’acte durant un quart d’hora.

Passat aquest temps s’ha vist sortir el sol, i l’activitat a la plaça s’ha reprès amb l’arribada del Drac que dalt de l’empostissat ha ballat la Dansa del Foc.  No han actuat, però ni l’Àliga ni els Gegants. Així, tot seguit han actuat els Nans amb la Ballaruca i el Creuat.

Desprès han pujat a l’escenari els Capgrossos, la Roseta i l’Humbert, en Canyamàs i la Zingarel.la.

Han continuat les Cotonines, Panderetes i Pastorets.

Desprès han ballat els Cercolets, Ball Pla i Figuetaires.

A un quart de tres de la tarda han entrat en escena els membres del Ball de Bastoners que s’han estrenat aquesta Festa Major i per acabar l’actuació dels balls ha estat el torn del Panderos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: