Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patinadors reclamen millores al parc de Llevant i altres espais on poder practicar

Aquest dimecres a la tarda tenia lloc a l’skatepark del Parc de Llevant una jornada d’Scooter check amb la participació de joves aficionats al patinatge amb patinets i monopatins.

El col·lectiu de patinadors va preparar diverses activitats, com un taller de reparació d’scooters, demostracions, trucs i circuits de diversos nivells de dificultat.

Els patinadors van aprofitar la jornada per reclamar millores a l’skatepark del parc de Llevant que, segons diuen, els ha quedat petit i té moltes deficiències. A més, és l’únic espai habilitat a la vila perquè puguin patinar.

Ja fa temps que els patinadors demanen poder disposar de nous espais a Vilafranca ja que l’afició creix i cada cop hi ha més gent que vol patinar.

Des del col·lectiu apunten que la nova urbanització sobre la llosa de les vies del tren seria un bon lloc per acollir un espai dedicat als patinadors.

Comentaris

  1. Perfecte!!! que el jovent tingui llocs pel seu esbarjo i lleure, però cal preguntar-se fins a quina hora esta permès fer aquestes activitats?. a qualsevol hora es permès?, els veïns que tenim prop un espai per practicar aquesta activitat hem de suportar aquesta activitat a qualsevol hora de la nit,? actualment i amb total permissivitat es fan les tantes de la nit (fins hi tot a les 2) i hi han patinadors a les pistes amb el soroll que això comporta. Al estiu que no pots tancar les finestres per la calor, el gaudir d’uns es el martiri d’altres. En aquest cas sobre la llosa de les vies esta una mica apartat del veïnat, però en altres com el meu cas no li desitjo a ningú una pista a sota casa, un veritable turment a les nits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: