Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Campanya de control de conductes de risc en la conducció de VMP i bicicletes

La Policia Local de Vilafranca, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, fa una campanya de control de les conductes de risc de vehicles de mobilitat personal (VMP) i bicicletes.

Aquesta campanya es fa al llarg d’aquesta setmana i es realitza a tot Catalunya.

La proliferació de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) en zona urbana ha irromput com un nou factor de risc en la mobilitat. D’aquí que la Policia Local de Vilafranca, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, desenvolupi aquesta campanya sobre conductes de risc en conductors de patinets i també de bicicletes.

Cal recordar que està prohibida la circulació de tot tipus de vehicles per voreres i zones de vianants i que els conductors dels VMP estan obligats a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol i drogues. També es pot denunciar la utilització de dispositius de telefonia mòbil i auriculars durant la conducció d’un VMP. El casc és obligatori i la majoria de VMP són d’una sola plaça.

En el mateix sentit també es controlarà la circulació dels ciclistes, sobretot si es fa per zones de vianants o voreres on s’exigirà el compliment de la normativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: