Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquesta setmana s’inaugura la remodelació del parc de Llevant de La Ràpita

Aquesta setmana s’inaugura la remodelació del parc de Llevant de La Ràpita

Es tracta d’una zona verda de gairebé 13.000 metres quadrats situada al passeig de Joan Vidal i Miró que servirà com a àrea d’esbarjo i lleure pel veïnat.

El projecte ha permès la revalorització d’aquest espai natural amb el manteniment de l’arbrat i els arbustos existents, però amb l’afegit d’algunes intervencions destinades a crear un lloc de trobada, d’activitat física i de lleure.

En aquest sentit, s’ha creat un camí ondulant de passeig amb alguns eixamplaments amb bancs, pensats com a espais de repòs, i amb aparells d’activitat biosaludable, destinats a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure per a totes les edats.

En sintonia amb l’activitat física també s’ha creat un recorregut permanent de cros, de 500 metres, que discorre com un petit corriol entre l’arbrat i amb fites indicadores de la distància.

El parc compta amb un espai d’esbarjo caní amb tanques perimetrals i elements de joc per als animals. També s’han dut a terme millores en la jardineria i la col·locació de diversos fanals.

La inauguració es durà a terme el divendres 5 de novembre a les 5 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: