Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els muncipis afectats valoren la millora que suposarà el camí de Moja a Vilafranca

L’alcalde d’Olèrdola i el regidor d’Urbanisme de Vilafranca remarquen la millora en la seguretat que suporarà el nou camí de vianants entre Moja i Vilafranca.

A finals d’aquest mes de juliol han començat les obres tenen un pressupost de licitació de 505.400 euros i un termini d’execució de cinc mesos.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, destaca que el nou camí suposarà una millora important per la seguretat, perquè és molt habitual que els veïns de Moja es desplacin a Vilafranca i no hi havia fins ara un recorregut prou segur.

Per la seva banda el regidor d’Urbanisme de Vilafranca, Josep M Martí, assenyala que s’està treballant per millorar la comunicació de vianants o en bicicleta amb els nuclis de l’entorn de Vilafranca.

D’altra banda, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, recorda que hi ha també altres nuclis que necessiten de millores de comunicació per a vianants o ciclistes amb Vilafranca o fins i tot amb polígons industrials del seu propi municipi, i que s’hi està treballant.

La carretera BV-2119, que va de Moja a Vilafraca, és molt utilitzada per a la comunicació entre ambdues poblacions. La secció de la carretera varia en tot el recorregut, sent l’ample de la calçada superior al previst per la normativa, fet que ha permès generar espai suficient al llarg del traçat per donar cabuda al camí de vianants.

La proximitat dels dos municipis, de 2,5 km, genera una circulació de vianants important en ambdós sentits. Les obres comportaran una millora en la seguretat dels vianants, però també una reordenació dels accessos, amb la creació de guals a la zona de polígons, així com la urbanització de l’entorn i l’adequació del drenatge existent.

 

 

Comentaris

  1. Carles Gallego

    Segurament les obres han començat, però, a banda d’unes fites jo no he vist moviment d’obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: