Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Fora Stocks amenitzat amb diferents activitats tancarà la campanya d’estiu del Centre Vila

El 25 d’agost tindrà lloc una temporada més el Fora Stocks amb carpes de diferents botigues del centre a la Rambla de Sant Francesc.

L’objectiu és vendre, a preus reduïts, tot el gènere que no s’ha pogut vendre durant l’estiu.

El Fora Stocks es fa sempre la setmana abans de Festa Major i enguany serà el divendres 25 d’agost i començarà a les 10 del matí a la Rambla de Sant Francesc amb l’obertura de carpes de diferents comerços associats a Centre Vila. Les botigues estaran obertes des de les 10 del matí fins les 9 de la nit ininterrompudament. D’11 del matí a 1 del migdia, a la mateixa rambla, es faran jocs infantils per a la canalla que acompanyi els seus pares o familiars al Fora Stocks. Tota la jornada estarà amenitzada amb música ambient. I a partir de les 7 de la tarda i fins les 9 de la nit hi haurà música en viu amb un grup de versions. Enguany aquest concert substituirà la festa Holi que s’havia fet en edicions anteriors.

Durant la tarda també es faran degustacions de vins i caves per als clients del Fora Stocks. I ja un cop recollides les carpes, a partir de les 9 de la nit, seguirà la festa amb música en directe i ball a càrrec de Swing Vilafranca que a més de fer una demostració faran taller de swing per als més atrevits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: