Dimarts, 15 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major amb la mirada de Bernet Toledano es pot veure al Fòrum Berger Balaguer

L’exposició amb el títol de “La més il·lustrada”, recull la particular visió del dibuixant Bernat Toledano sobre la Festa Major de Vilafranca.

Divendres s’inaugurava al Fòrum Berger Balaguer aquesta exposició que recull una vuitantena d’obres del dibuixant i il·lustrador Joan Bernet Toledano, i que mostren la seva particular i humorística visió de la més típica.
Un dels seus fills, Ramon Bernet, comentava que entre tots els germans han volgut promoure aquesta exposició que ha estat possible gràcies a la col·laboració de les famílies que han cedit les seves obres pe fer-la realitat.
La mostra s’acompanya de la publicació d’un llibre, una edició especial que cataloga una bona part de la seva producció festamajorenca, amb pròleg d’Eloi Miralles i que es podrà adquirir durant tota la durada de l’exposició, alhora que els cinc fragments d’il·lustracions en gran format que vestiran i conviuran en aquesta original i curiosa exposició, posant el toc de color i màgia a aquesta engrescadora producció de Bernet Toledano.
L’exposició és oberta a tothom fins l’1 d’octubre amb entrada lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: