Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana els Falcons de Vilafranca han actuat a Les Cabanyes i La Bolquere

Ha estat un cap de setmana intens per a la colla vilafranquina que començava amb la ja típica participació de divendres a la nit a la Festa Major de Les Cabanyes.

Durant el cercavila, que sortia del costat mateix del camp de futbol de Les Cabanyes, els Falcons van aixecar diverses figures, com l’Escala de 8, un Pilar de 4 aixecat per sota, una Pira 5×5, una Piràmide Drets de 4, la Torreta o diversos Ventalls i Pilars de 3.

Un cop a la plaça del local social, els falconers van poder realitzar la seva actuació en la que van repetir l’Escala de 8 i la Pira 5×5, a més de completar el Castell.

Diumenge els vilafranquins es van desplaçar a l’Alta Cerdanya, concretament a la localitat de Bolquera, a la Catalunya Nord. En el marc de la Festa Catalana, i acompanyats de la Colla de Geganters de Puigcerdà i del Ballet Joventut de Perpinyà, els Falcons de Vilafranca van completar una Escala de 8, una Pira 5×5, el Castell i la Torreta, entre d’altres.

Van acabar l’actuació amb una nova Escala, aquest cop de 7, en la que van participar diversos veïns de la localitat.

El proper cap de setmana es presenta encara més intens per als Falcons, ja que a part de les actuacions a Solivella i Arlés de Tec, a la comarca del Vallespir, a la Catalunya Nord, els vilafranquins es desplaçaran a Euskadi per fer-hi una estada de tres dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: