Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 4 de setembre entra en servei l’oficina territorial de l’Agència Tributària de Catalunya

El secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, ha visitat les instal·lacions de la nova oficina.

El secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, ha visitat les instal·lacions de la nova oficina territorial acompanyat per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el regidor d’hisenda, Aureli Ruiz i  el director de l’Agència Tributària de Catalunya, Eduard Vilà.

Lluís Salvadó ha recordat que el passat 13 de febrer es va anunciar la creació de l’oficina i l’obertura d’un complex procés de selecció de personal i ara queden pocs dies per que el servei es posi en marxa amb l’objectiu de que suposi una clara millora pels ciutadans.

El secretari d’Hisenda ha assenyalat que amb el desplegament de noves oficines el servei es porta a prop del ciutadà i pot portar lluny a Catalunya com a país. També ha volgut remarcar que és el primer servei amb vocació territorial del Penedès.

En aquest sentit també han anat les paraules de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que destaca amb satisfacció que la nova oficina és com un primer fill de l’Àmbit i la Vegueria Penedès.

Les obres d’adequació de la nova oficina, situada a la plaça Vilanova nº1 de Vilafranca, han tingut un cost de 450.000€. Hi treballaran 20 persones, 15 de les quals provenen d’oficines liquidadores de la zona del Penedès.

Amb aquesta visita arrenca la fase final del desplegament territorial que l’Agència Tributària Catalana va endegar ara fa 18 mesos, i que culminarà el proper 4 de setembre amb l’entrada en funcionament de les 15 noves oficines de l’Agència arreu del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: