Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres dies de jazz, vins i caves a l’onzè Vijazz Penedès

Vilafranca viurà amb l’onzena edició del Vijazz un intens cap de setmana de maridatge entre el jazz i els vins i caves del Penedès.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès s’inaugura aquesta tarda amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell. El Vijazz Penedès arriba a la seva onzena edició mantenint l’essència del festival: el maridatge entre la música jazz dels millors artistes internacionals i els vins i caves del Penedès.

Enguany, el Vijazz compta com a cap de cartell amb una de les més grans vocalistes de jazz del panorama internacional Dianne Reeves. El festival acollirà l’estrena a Europa de l’espectacle Jazz – The Story i els concerts del trompetista Christian Scott i The JB’s James Brown Original Band com a plats forts. Tots aquests concerts tindran lloc a la cèntrica plaça Jaume I i són gratuïts.

A l’Espai Cava del Claustre de Sant Francesc, les veus femenines seran les protagonistes amb el programa de concerts solidaris ‘Elles i el jazz’. I tot plegat estarà acompanyat per la Fira de vins i caves, on hi participaran més de 40 cellers de la DO Penedès i de la DO Cava que oferiran els seus millors productes.

El Vijazz està organitzat per l’Acadèmia Tastavins amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i el Banc Sabadell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: