Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní d´Anoia rebrà més de 161.000 euros de fons europeus per potenciar el turisme

Sant Sadurní d’Anoia és un dels 14 municipis en què es faran actuacions en el marc del projecte Penedès 360º elaborat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Aquest projecte ha estat seleccionat pel Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge com un dels subvencionables a la convocatòria FEDER eix 6.

Els ajuts FEDER formen part dels fons estructurals de la Unió Europea i la selecció d’aquest projecte permetrà una inversió a la comarca de més de dos milions d’euros amb actuacions a 14 municipis, cosa que suposarà un impacte determinant sobre la recuperació i valorització del patrimoni cultural, històric i natural, i permetrà una diversificació i un impuls considerable a l’oferta turística de l’Alt Penedès.

En aquest marc Sant Sadurní d’Anoia planteja la renovació de la museografia del CIC FASSINA- Centre d’Interpretació del cava i Oficina de Turisme per convertir Sant Sadurní en una destinació turística de primer ordre.

La intervenció pretén substituir una part de la producció audiovisual i també de la maquinària fins a la renovació total de tota la maquinària i el discurs. L’obra està pressupostada en més de 300.000 euros i el fons FEDER n’aportarà 161.000. Com en el conjunt del projecte, les actuacions es faran entre l’any 2017 i 2019 principalment, i quedaran totes enllestides abans del 31 de desembre del 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: