Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní posarà en marxa un pis tutelat per a persones amb necessitats especials

Sant Sadurní posarà en marxa un pis tutelat per a persones amb necessitats especials

L’Ajuntament vol adquirir l’any vinent un habitatge per tal d´atendre persones amb discapacitat o necessitats especials. Seria un pis adaptat de 200 metres quadrats i amb capacitat per a 8 persones.

Aquest pis tutelat, que podria estar en funcionament en el termini d’un any i mig, comptaria amb l’assistència permanent d’un professional educador i les places serien concertades, amb el cofinançament de la Generalitat. Aquest espai estaria adreçat a persones joves i adultes amb una certa autonomia, fins als 65 anys.
El preu de compra d’aquest immoble se situaria en uns 300.000 euros, als quals caldria afegir uns 60.000 euros per adaptar i fer més accessible alguns dels espais. El govern espera comptar amb el suport d´altres administracions, entitats i fundacions, per tal de fer front a aquesta inversió que s´inclouria en el pressupost municipal del 2018.
L’alcaldessa Maria Rosell ha presentat el projecte als representants de les associacions Qui té a Qui Amics dels Discapacitats del País del Cava i Tots Som Un, acompanyada per la regidora d´Acció Social, Àngels Canals.
Per Rosell és una inversió social i una proposta per tal de millorar la qualitat de vida d’aquestes persones, al mateix temps que es dona resposta a una reivindicació d’associacions i famílies de Sant Sadurní que fa molt de temps que demanaven una solució.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: