Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ladyssenyadora i Dissenyemacasa reben premis Laus

Ladyssenyadora ha guanyat un Laus de plata pel disseny de Cultivare i Dissenyemacasa, un de bronze per Tastets al mercat.

L’estudi vilafranquí Ladyssenyadora ha obtingut un premi Laus de plata en la categoria d’unitat o línia d’envàs pel disseny de les etiquetes dels vins Domènech i Vidal Cultivare. La imatge d’aquests vins va ser elaborada a través de la dansa de dos ballarins sobre els quals queia pintura en un tatami cobert per les etiquetes. Amb aquesta acció, el celler penedesenc Vallformosa volia vincular aquesta gamma dels seus vins amb la cultura.

D’altra banda, l’estudi de La Ràpita Dissenyemacasa ha guanyat un premi Laus de bronze pel disseny de la campanya “Tastets al mercat”, que es desenvolupa al mercat dels dissabtes de Vilafranca. El projecte premiat està realitzat a base de caixes de cartró, simulant una parada de fruita, essent alhora fons d’escenari per a les actuacions musicals. Dins les caixes s’hi col·loquen productes de la terra que cedeixen els mateixos productors del mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: