Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endavant presenta la campanya ‘Sobiranies, Drets i Autodeterminació’ a Vilafranca

Aquest dissabte al migdia, l’assemblea del Penedès d’Endavant (OSAN) presentarà la campanya Sobiranies, Drets i Autodeterminació al Casal Popular de Vilafranca.

La presentació anirà a càrrec de diverses membres de l’organització que en desgranaran objectius i continguts principals a nivell nacional i el seu desplegament a la comarca.

Laura Rafecas, membre de l’assemblea comarcal, serà l’encarregada d’obrir la presentació i conduir l’acte. Eudald Vilamajó, membre de l’Executiva Nacional, presentar tant el rellançament de l’assemblea comarcal com la campanya a nivell nacional, centrant-se en els objectius i continguts principals. Finalment, Fèlix Mallofré, membre de l’assemblea comarcal, detallarà les accions prèvies i el desplegament de la campanya a nivell comarcal.

Amb la campanya ‘Sobiranies, Drets i Autodeterminació’, Endavant vol palesar que la crisi dels darrers anys ha demostrat els límits i la incapacitat de l’actual model polític i econòmic a l’hora de ser eines per a una major justícia social, llibertat nacional i igualtat de gènere. Des d’Endavant entenen que l’única via que tenen les classes populars dels Països Catalans per a poder construir un futur digne és fer seu el poder polític i econòmic. Tot plegat només pot ser possible en el marc d’un procés d’autodeterminació que trenqui amb l’arquitectura institucional dels estats espanyol i francès i la Unió Europea. L’acte començarà a dos quarts de dotze del migdia. Tot seguit, tindrà lloc un vermut al mateix casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: