Dilluns, 6 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Conseller Rull diu que Vilafranca suporta un pes excessiu pel pas del tren d’Alta Velocitat

El conseller de Territori i Sostenibilitat deia que el pas de les vies d’Alta Velocitat pel Penedès havien de servir per millorar la connexió amb Barcelona, i reduir el temps de viatge.

L’espai de l’entrevista de la Xarxa de Televisions locals tenia de convidat aquest divendres el conseller de territori i sostenibilitat Josep Rull. En el decurs de l’entrevista, i parlant d’infraestructures ferroviàries, el conseller ha explicat que considera que en la R-4, i concretament entre Vilafranca i Barcelona, s’hauria de disposar de trams amb una tercera via que facilités guanyar temps en el viatge, que actualment és d’una hora.
També s’ha referit a la demanda de cobertura total de les vies a la capital de l’Alt Penedès, i al cost que té per Vilafranca el pas de les vies per dins de la població, i el rendiment que se n’hauria de treure. En aquest sentit ha explicat que caldria aprofitar l’Alta Velocitat per millorar l’accés cap a Barcelona en tren des de l’àmbit del Penedès.
El conseller ha remarcat, en relació a les millores que s’han de fer també a l’estació de rodalies de Vilafranca, que malgrat que aquestes qüestions no són de competència de la Generalitat, sí estan al costat de l’Ajuntament i donen suport a les seves demandes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: