Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Regulador del Cava signa convenis de col·laboració amb entitats sense ànim de lucre

Els convenis amb aquestes entitats pretenen ajudar a promocionar tant el territori del Penedès com el Cava.

El president del Consell Regulador de la DO Cava, Pere Bonet, ha signat aquest dilluns convenis de col·laboració econòmica amb diverses entitats sense ànim de lucre corresponents a aquest exercici atenent a l’acord pres pel Ple d’aquest organisme. En total s’han signat sis convenis que suposen uns 200.000 euros. Els acords s’han signat amb el Patronat de Turisme de Sant Sadurní, la Confraria del Cava, FIVIN i Dieta Mediterrània, el Centre d’Estudis del paisatge vitivinícola (CEPvi), el Most Festival, l’Acadèmia Tastavins (Vijazz), i els Premis Vinari.
Pere Bonet apuntava que la intenció és oferir recolzament al territori.
L’objectiu d’aquests convenis és fomentar la divulgació, la promoció i la investigació del Cava. En aquest sentit Pere Bonet ha destacat que el paisatge és vital pel nostre patrimoni però també ho és el treballar tot junts, ja que totes les entitats tenen a veure amb aquest objectiu. Considerava que és un treball conjunt a favor del paisatge i del Cava.
D’altra banda, en relació a l’evolució del mercat en el primer trimestre d’aquest 2017, Bonet remarcava que era aviat per fer valoracions, però es mostrava optimista sobre tot per la feina feta amb els caves Premium, que han crescut un 30% respecte el primer trimestre de l’any passat.
L’acte de signatura dels convenis s’ha fet a la seu del Consell Regulador, a Vilafranca, i ha comptat amb la presència de representants de les entitats beneficades amb aquests acords, que han pogut també intercanviar opinions i sensacions entre elles i els representants del Consell del Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: