Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han descarregat la Torre de 9 amb folre i manilles a Barberà

Els Castellers de Vilafranca van actuar aquest diumenge a la tarda a Barberà del Vallès, acompanyats dels Xics de Granollers i els Castellers de Sabadell.

Els Verds han aconseguit descarregar la segona Td9fm de la temporada, convertint així Barberà en plaça de Gamma Extra, ja que mai abans s’hi havia vist un castell de a màxima categoria. Els vilafranquins van descarregar una solvent torre de nou, en la qual ja s’hi han consolidat uns dosos nous, més lleugers i que s’estrenen enguany en aquesta posició.

Els Verds van completar la seva diada amb el 4d9f , a la primera ronda, el 3d9f , a la tercera ronda, i el pilar de sis, on s’estrenaven acotxadora i enxaneta.

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte vinent al Pla de la Seu a Tarragona amb un objectiu que encara s’ha de confirmar amb els assajos que queden del 4d9 sense folre. A més a més, el cap de colla ja ha anunciat la voluntat d’acompanyar el ‘castell total’ amb dos altres grans castells, el 3d9fa i la Td9fm. Per aquest motiu, els Castellers de Vilafranca demanen que aquesta setmana, i sobretot en l’assaig de divendres que faran a la Plaça de la Vila, l’assistència de tota la colla sigui multitudinària per aconseguir els reptes que es proposen.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: