Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PSC de Sant Sadurní demana al govern que millori la refrigeració d’aules escolars

El PSC de Sant Sadurní demana al govern que millori la refrigeració d’aules escolars

Ho farà presentant una moció al Ple municipal d’aquest dimarts.

En aquests darrers anys cada cop s’avança més l’arribada de la calor i és més intensa. Justament aquests dies estem patint temperatures excessivament altes, impròpies per al final de la primavera i primeres setmanes de l’estiu.

Aquest canvi climàtic ha provocat dificultats en els centres educatius, que encara es trobaven en el tram final del curs escolar, on han de realitzar classes en espais que, en alguns casos estan poc condicionats per a fer front a les altes temperatures, i en altres casos gens condicionats.

En aquests darrers dies, per aquest motiu, s’han produït moltes queixes de pares, mestres i equips directius. L’excés de les temperatures, en espais poc preparats per a fer-hi front, fa pràcticament impossible el desenvolupament normal de les classes, havent d’indicar als nens i nenes que surtin de forma freqüent al pati per a descansar i refrescar-se amb aigua.

A l’Escola de Música Municipal inclús s’ha hagut de canviar d’espais, desplaçant-se a la Capella de l’Índex, per poder realitzar algunes classes.

Per tot això, el PSC de Sant Sadurní ha presentat una moció pel Ple d’aquest dimarts on sol·licita al govern que realitzi una valoració de l’estat actual de refrigeració de les aules a l’Escola de Música Municipal i als centres educatius de la Pau i del Jacint Verdaguer. Posteriorment, en funció de la normativa d’aplicació, de la valoració realitzada i del consens amb la comunitat educativa de cadascun dels centres educatius, el PSC sol·licita al govern municipal que es millorin els sistemes de refrigeració.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: