Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
19 municipis participaran a la Copa Penedès Televisió a la Granada

19 municipis participaran a la Copa Penedès Televisió a la Granada

Hi debutarà el municipi de l’Arboç amb ganes d’incloure equips del Baix Penedès

El cap de setmana de l’1 i 2 de juliol, se celebrarà a la Granada, la desena edició de la Copa Penedès Televisió-Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès, aquesta iniciativa va néixer el 2008 i té la particularitat que els equips de categoria infantil i de futbol 7, estan formats pels propis municipis.
En aquesta edició la participació s’incrementa en un equip (seran 17), torna a participar-hi els municipis de Castellví de la Marca i Mediona, a més hi debuta l’Arboç.
Els 17 equips participants -de 19 municipis-, son Avinyonet, Castellví de la Marca, Font-rubí-Pla del Penedès-Sant Quintí de Mediona, Mediona, Monjos, Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles-Torrelavit, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní (dos equips), Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca i l’Arboç.
Dels 27 municipis de l’Alt Penedès, en queden absents 8. Sorprèn l’absència de Gelida, de fet aquesta és una de les poblacions més grans de la comarca, però solament hi va participar les dues primeres edicions, les poblacions de  Castellet i la Gornal, Pacs i Pontons no hi ha participat mai, però si Santa Fe, Les Cabanyes i Vilobí.
El jugador Àlex Moreno serà novament el padrí de la competició, el jugador de Sant Sadurní ha militat aquesta temporada al Rayo Vallecano, però podria donar el salt al Girona de primera divisió i el sorteig se celebrarà el proper dijous a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: