Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club de Vilafranca acull la trobada d’agermanament amb clubs d’Itàlia i França

El Rotary Club de Vilafranca ha acollit aquet cap de setmana la trobada d’agermanament amb els Clubs Rotary de Montebelluna, del Nord d’Itàlia i Lyon Val de Saone, del Sud de França.

Les trobades d’agermanament es fan cada any en una població  diferent de cada ciutat agermanada,  aquest any s’ha celebrat a Vilafranca, i s’han organitzat diferents actes. El diumenge es va fer la reunió de treball entre les juntes directives dels tres Clubs Rotary, per tal de tractar temes dels clubs i  decidir a on aniran enguany les aportacions econòmiques comunes destinades als ajuts d’actes solidaris que presenten les tres ciutats agermanades.

El Rotary Club de Vilafranca presentava la seva candidatura pel projecte “Compte amb Mi”, de la Fundació Oncologia Infantil Enriqueta VIllavecchia, projecte guanyador de la propera edició de la Nit Solidària-2017.

La presidenta del Club  Lyon Val de Saone, Arlette Proliac, destaca el treball conjunt que es fa amb finalitats socials.

I per la seva banda el president del Club Rotary de  Montebelluna, Luca Marcolin, parla de construir ponts a nivell europeu.

Diumenge al migdia es va fer a l’Hotel Pere III de Vilafranca un Tast amb  Champagne francés, Prosseco italià i Cava del Penedès com a acte d’agermanament de zones rotaries vitivinícoles.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: