Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca entrega 16.048,55€ a la Fundació Cors Units

La propera edició de la Nit Solidària se celebrarà el divendres 7 de juny de l’any vinent i properament es farà públic quina serà l’entitat beneficiària

L’Agrícol de Vilafranca del Penedès ha estat l’escenari de l’entrega del xec de la darrera edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca del Penedès. L’esdeveniment, que va tenir lloc el 19 de maig a la Societat La Principal – El Casal, va aconseguir recaptar 16.048,55€. En l’acte d’entrega, l’entitat beneficiària Fundació Cors Units, ha anunciat que destinarà la recaptació a les proves de seguiment a nens que han patit i superat cardiopaties i a ampliar les proves d’esforç a nens que han patit càncer o leucèmia. Aquesta ampliació es podrà dur a terme adquirint nova maquinària i obrint nous espais de seguiment a l’Hospital de Sant Joan de Deu.

A l’entrega hi han intervingut el president sortint del Rotary Club de Vilafranca, Xavi Ruíz, i el president entrant de l’entitat, Josep Ramon Rodríguez, i part de la Fundació Cors Units el doctor Ricard Serra. Des del Rotary, Ruíz ha destacat “la important tasca que entitats com Cors Units fan a la societat, especialment en l’acompanyament als familiars dels infants i joves que han de lluitar contra aquest tipus de malalties”. Per la seva banda, el doctor Serra ha agraït l’aportació i ha explicat que “l’objectiu de Cors Units és l’esport inclusiu i que cap infant que hagi patit alguna cardiopatia se senti exclòs”.

Una edició més, el Rotary Club de Vilafranca ha volgut agrair a tots els assistents i patrocinadors, les seves aportacions i participació en la Nit Solidària, i han avançat que la propera edició (17ena) de la Nit Solidària del Rotary se celebrarà el divendres 7 de juny de 2024, i que properament es farà públic quina serà l’entitat beneficiària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: