Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor Jordi Romeu Carol presenta “Honor de poble poble” a Vilafranca

El dimarts 18 d’abril a dos quarts de vuit es farà, a la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca, la presentació del recull de contes guanyador del Premi Sant Carles Borromeu d’Andorra.

Romeu, però, vol fugir una mica de les presentacions clàssiques i per això ho planteja una mica diferent. En aquest cas, la presentació es farà dins el marc de l’acte “Desconstrucció de contes per a adults (encara que no necessàriament eròtics)” i comptarà amb la col·laboració especial de l’associació EVA354, algunes de les voluntàries de la qual faran lectures de contes per a tots els assistents.

L’acte tindrà dues parts, en la primera, es llegiran dos contes d’autors catalans i l’escriptor riudebitllenc en farà un posterior anàlisi i crítica. En la segona part, els contes llegits seran del recull de narracions “Honor de poble poble” i el mateix autor en farà també una anàlisi. La intenció de Romeu és que la gent conegui quines són les tècniques i estratègies que utilitzen els escriptors per captar l’atenció del lector i els camins que els porten a la intencionalitat final del conte.

També dins el marc de promoció del nou llibre, Jordi Romeu Carol presentarà “Honor de poble poble” a Sant Pere de Riudebitlles el dijous 20 d’abril. En aquest cas, l’acte es farà al Casal dels Marquesos de Lió a dos quarts de vuit del vespre conjuntament amb el també escriptor riudebitllenc Joan Francesc Lino que presenta la seva nova novel·la “Capritx del destí”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: