Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els autors penedesencs han tingut un espai per conversar amb els lectors durant la diada

El Penedès ha generat aquest darrer any una variada oferta literària que ha inclòs novel·les de ficció, històries reals, pedagogia, poesia i, fins i tot, llibres de fotografies.

Aquest dissabte, a la Rambla de Nostra Senyora, una àmplia representació d’autors de Vilafranca i la comarca ha tingut un espai per a conversar amb els lectors i signar-los exemplars, com ja és habitual aquests darrers anys.

El riudebitllenc Jordi Romeu Carol presentava la seva darrera novel·la ‘Descalça’; un llibre que mostra a través dels seus personatges i, sobretot a través de la protagonista, la Cinta, la vida al camp català a mitjans del segle XX. Romeu explicava el que havia après i també valorava el que representa per a ell la diada de Sant Jordi.

Per la seva part, la vilafranquina Maria Batet és coautora, amb Franc Ponti i Enric Segarra, del llibre ‘Crear i fer ampolles. Eines per educar la creativitat’: un treball que inclou reflexions i pràctiques per apropar al món de l’educació l’aprenentatge de l’habilitat creativa. Batet explicava el contingut del llibre i també valorava la jornada.

Entre els autors que han estat aquest Sant Jordi a la parada que promou el servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca també hi havia el psicòleg Xavier Vallès, autor de la reflexió sobre la cooperativa Nou Verd ‘Símptomes positius’, el fotògraf Roger Velázquez, que presentava el catàleg de l’exposició ‘Temps i Silencis’, Rubén Falgueras, autor de ‘Las máscaras de porcelana’ o Miquel Cartró, autor del poemari ‘Amb la marina als ulls’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: