Dissabte, 1 d'Octubre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
EnoturismePENEDÈS promou el contacte entre administracions i les apropa al turisme de territori

EnoturismePENEDÈS promou el contacte entre administracions i les apropa al turisme de territori

Aquest dijous el Consorci de promoció turística del Penedès ha donat el tret de sortida al programa de enotrobades amb alcaldes, regidors i consellers comarcals, amb una visita al celler Segura Viudas

Coincidint amb l’any Internacional del Turisme Sostenible, s’ha visitat aquest celler per conèixer de primera mà la seva aposta per  crear propostes enoturístiques, estretament lligades al Turisme Sostenible, i que permeten descobrir els valors naturals de la finca.

El president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sergi Vallès, ha valorat molt positivament el nombre d’assistents a aquesta primera enotrobada i  creu fermament que el treball en xarxa i coordinat entre els ens del territori permetrà definir una bona estratègia de desenvolupament turístic.

El programa 2017 preveu 4 trobades més, i cada una d’elles tracta una temàtica turística concreta, turisme sostenible, la comercialització d’experiències turístiques, la singularitat dels allotjaments i la gestió dels visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: