Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat la guia Alpina del Penedès, ja disponible a les llibreries i on-line

L’Oficina Km 0 d’enoturismePenedès ha acollit aquest dilluns al migdia la presentació de la nova guia-mapa Alpina del Penedès.

La presentació anava a càrrec del president del Consorci de Promoció Turística del Penedès Sergi Vallès i el director de l’editorial Alpina Martí Nadal.

El nou mapa-guia del Penedès reflecteix tot el potencial d’un àmbit que es caracteritza pel seu paisatge vitivinícola i l’oferta que l’envolta, com són els cellers visitables, la restauració vinculada al territori i els allotjaments.

Paral·lelament a aquesta oferta, el mapa incorpora tota la xarxa de camins per descobrir la comarca a peu o en bicicleta: senders de Gran Recorregut, itineraris temàtics, com el Penedès 360 o la Via Augusta, i diverses propostes d’itineraris.

L’elaboració de la guia ha estat un encàrrec d’enoturismePenedès i s’ha treballat conjuntament amb l’editorial i els seus col·laboradors, tot afrontant els principals reptes del projecte.

El president del Consorci de Promoció Turística del Penedès explica que segueixen buscant noves maneres de promocionar el Penedès i arribar a nous públics i que la guia Alpina és una d’aquestes vies.

La guia duu com a subtítol ‘Marítim – Central – Superior’, destacant així la diversitat del territori penedesenc.

La guia Alpina del Penedès ja es pot trobar a les llibreries. Concretament, a Vilafranca, a L’Odissea, La Cultural, Cuscó, Guasch i Abacus. També es pot aconseguir per internet al web de l’editorial i a altres plataformes. El preu és de 12 euros.

La distribució de la guia continua ara per Europa, especialment als mercats francès, alemany i belga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: