Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

AMPERT guanya el Premi Salvador Armendares que ERC entregarà durant La Nit de la República

El 22 d’abril ERC Vilafranca celebrarà la Nit de la República, un acte per commemorar la proclamació de Macià al 1931, però sobretot per agafar forces i fer pinya de cara al referèndum de setembre.

Lligar passat amb present i futur és com plantegen els republicans aquest acte.
Durant la Nit de la República, que es torna a celebrar a l’Auditori Municipal, es farà entrega del premi Salvador Armendares. Aquest any el jurat independent ha decidit atorgar el premi a l’associació Ampert per tota la seva feina d’acompanyament als malalts de càncer de l’Alt Penedès.
D’altra banda, el 12 d’agost de 1931, després de guanyar les eleccions, es va fundar a Vilafranca la secció local d’ERC, amb il·lustres personatges com Rodolf Llorenç o Pere Mas i Perera entre molts d’altres. Durant aquests 85 anys han estat moltíssimes les persones que han participat en la vida del partit i que han permès que avui continuï existint. ERC els vol retre homenatge. Per fer-ho s’ha impulsat el Memorial Fèlix Balaguer que s’atorga a una persona o persones relacionades amb ERC per destacar-ne el compromís. En aquesta primera edició es lliurarà el Memorial a tots els regidors, caps de llista i presidents locals d’ERC des de la República fins a l’actualitat.
Aquests actes comptaran amb la participació de la diputada al Congrés de Madrid, Teresa Jordà i començaran a 2/4 de 8 del vespre amb l’entrega del Memorial Fèlix Balaguer al vestíbul de l’Auditori i a 2/4 de 9 amb la Nit de la República.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: