Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors opten per mantenir el cartell de les darreres temporades per Sant Fèlix

El cartell de la diada de Sant Fèlix del 2017 el formaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Després d’uns dies intensos de contactes, durant la tarda d’ahir els Administradors van fer les últimes gestions per confirmar i descartar les colles que aquest any 2017 protagonitzaran la jornada castellera per excel·lència.

Andreu Retamal, administrador de la FM’17, va ser l’encarregat d’explicar el procés de la selecció de colles que participaran de Sant Fèlix i els motius que els han portat a triar-les. Retamal va agrair “el tracte exquisit que ens han dispensat totes les colles que hem visitat, ha estat una experiència molt gratificant.” D’altra banda, també va explicar “la facilitat en l’intercanvi d’impressions i opinions amb les colles. Ha estat molt fàcil entendre’ns. No hem demanat a cap colla cap castell concret, sabem que vindran a donar-ho tot, és Sant Fèlix.”

Els Administradors de la Festa Major d’enguany van aprofitar per desvetllar també que novament, serà Jordi Bertran, el cap de plaça durant la Diada de Sant Fèlix. Aquest serà el segon any que el tarragoní durà a terme aquesta tasca amb l’objectiu novament “de fer una diada àgil, dinàmica i si pot ser, reduir en temps.”

En aquesta línia, una altra de les novetats importants que van comentar és, segons Andreu Retamal, “treballar la diada del 29 amb un format similar a la diada del dia 30, amb la figura del cap de plaça inclosa. És per això, que Jordi Bertran també farà de cap de plaça a la diada de vigília.”

 

Pel que fa a la participació de la Colla Jove de Vilafranca a les actuacions de Festa Major, els administradors van explicar que durant les reunions que han mantingut, s’ha acordat la seva actuació “si arriben a castells d’una certa qualitat: construcció de 7 pisos, i el temps acordat és durant el mes de maig.”

 

Finalment, els Administradors van aprofitar per avançar que aquest any, l’acte del sorteig casteller, ja tradicional com a acte previ de la Festa, serà el dilluns, 21 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: