Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La visió de tres dones sobre el Vinseum al cicle ‘Convidades a mirar’

L’enòloga Irene Alemany, la periodista Sílvia Delgado i la pagesa Maria Rovira han obert el cicle ‘Convidades a mirar’ del Vinseum.

El cicle busca aportar la mirada de les dones sobre el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. El Vinseum obre així una nova via per conèixer el seu interior, convidant dones cada trimestre en visites guiades que tindran lloc en dissabte.

L’enòloga Irene Alemany, la periodista Sílvia Delgado i la pagesa Maria Rovira eren les encarregades de conduir els visitants pel museu aquest passat dissabte en la primera cita del cicle, tot aprofitant que s’acabava de celebrar el dia internacional de les dones.
Maria Rovira és pagesa des de fa 24 anys i explica que la tecnologia ha permès a les dones ser més presents al camp.

En el transcurs de la visita, i a través de les aportacions de les tres guies, es va apuntar que la comarca necessita més espais on poder gaudir dels seus productes estrella, els vins i els caves.

‘Convidades a mirar’ s’uneix a les propostes del cicle ‘Convidats a mirar’, que es ve celebrant des de fa uns mesos i que també busca aportar mirades diferents al museu i a les seves col·leccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: