Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha celebrat el Sopar de Dones

L’ajuntament espera que les associacions de veïns s’animin a agafar el relleu de l’organització del Sopar de les Dones de Vilafranca

Aquest dissabte a la nit, en el marc dels actes organitzats a Vilafranca amb motiu del 8 de març Dia Internacional de les Dones,  s’ha celebrat el Sopar de les Dones amb la participació d’unes 40 persones. Enguany l’acte l’ha organitzat l’Associació de Veïns dels barri de les Clotes.

La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo agraïa la implicació de l’associació de veïns i avançava que els agradaria que la iniciativa tingués continuïtat entre les associacions de veïns.

Per la seva banda el president de l’associació de veïns, Patro Recober, explica que enguany es van decidit a organitzar el sopar per incloure l’acte en les diferents activitats que organitzaran al llarg de l’any amb motiu del 40 aniversari de l’associació.

El sopar tenia com a primer plat una menja tradicional de casa nostra, com és el xató i de segon plat oferia una fideuà que va fer les delícies de les comensals. L’acte es completava també amb un recital de poesia i música en directe. Aquesta setmana encara queden dues activitats més incloses en la programació d’actes del Dia Internacionals de les Dones a Vilafranca.

Aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre i la biblioteca Torras i Bages acollirà la xerrada “Mujer creadora” a càrrec de l’actriu Alejandra Jiménez autora i intèrpret de l’obra “Blanca Desvelada”, i divendres a dos quarts de nou del vespre a Cal Bolet es podrà veure l’obra de teatre “Blanca Desvelada”.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: