Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sopar de les Dones ha tancat els actes que s’han estat celebrant amb motiu del 8 de març de Vilafranca

Aquest any s’han incrementat les activitats que diferents entitats i l’Ajuntament han organitzat per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La cloenda dels actes es va fer dissabte a la nit al local de la Colla Jove amb el tradicional Sopar de les Dones. En el transcurs de la trobada la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, feia un balanç positiu de tots els actes.
Anys enrere el sopar de les dones havia tingut molta concurrència però que en els darrers anys passa per moments baixos. Enguany l’ajuntament va proposar a una entitat la seva organització. En concret l’Associació ADDA per a dones es va fer càrrec de l’organització i va pensar en fer un menú intercultural, així que es van posar en contacte amb diferents entitats de la vila.
La proposta ha estat rebuda amb interès per dones de diferents col·lectius.
Al voltant d’una cinquantena de dones va participar en el sopar que servia per cloure els actes a Vilafranca.

Notícies relacionades

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: