Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tània Juste i Maria Baró són les protagonistes avui d’Els mil i un vins

L’escriptora Tània Juste i la responsable de Relacions Públiques de Caves Vilarnau, Maria Baró, seran les protagonistes de la segona vetllada del cicle.

Els mil i un vins tindrà lloc avui a les 8 del vespre a la taverna de Vinseum. A partir de la conversa i la interacció dels convidats, aquest cicle, organitzat per Vinseum, Penedès Televisió i La Cultural llibreria, amb la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages, constitueix una proposta nova per aproximar el món de la literatura i el del vi a partir d’un diàleg lliure i espontani. Val a dir que Penedès Televisió emet cada vetllada en diferit dins de la seva programació.

Llicenciada en història i escriptora, Tània Juste va debutar com a novel·lista amb A flor de pell, un relat ambientat a la Barcelona dels anys vint del segle passat, en plena dictadura del general Primo de Rivera. El reconeixement de Juste com a autora de novel·la històrica va arribar al 2015 en rebre el premi Nestor Luján de Novel·la Històrica per l’obra Temps de família, sobre una nissaga familiar dedicada al cultiu de la vinya i l’elaboració de vi, ambientada al Penedès.

Maria Baró es va formar a l’Escola Superior de Relacions Públiques de Girona i ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat en aquest àmbit abans d’assumir la seva funció actual com a responsable de Relacions Públiques de Caves Vilarnau. La participació a cada vetllada està limitada a un màxim de 20 persones que poden reservar una plaça trucant al telèfon de Vinseum. El preu de cada sessió és de 7€ i inclou les degustacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: