Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de diàlegs ‘Els mil i un vins’ torna al Vinseum

L’espai de diàleg ‘Mil i un vins’ torna al Vinseum amb un format més vivencial i a la Taverna com a nova ubicació.

‘Mil i un vins’ és un cicle de diàlegs protagonitzats per parelles formades per una persona que es dedica a l’escriptura i una persona que es dedica al vi. La primera tria un vi i la segona, un llibre, i a patir d’aquí neix un diàleg que no se sap mai cap a on portarà. El cicle ‘Mil i un vins’ està organitzat per Vinseum i la llibreria La Cultural. Penedès TV hi participa amb l’enregistrament i posterior emissió de cadascuna de les sessions i la Biblioteca Torras i Bages hi col·labora amb la cessió dels llibres.
El cicle es va fer l’any 2015 per primer cop a la Capella de Sant Pelegrí. Enguany, la segona edició estrena espai a la Taverna de Vinseum, on els organitzadors esperen aconseguir un clima més vivencial i íntim.

El cicle arrenca el dimarts 28 de febrer amb l’escriptor Pep Coll i el pagès del Celler Pardas Jordi Arnan. El següent dimarts, 7 de març, les protagonistes són l’escriptora Tània Juste i la relacions públiques de Vilarnau Maria Baró. Finalment, el dimarts 14 de març, la sessió reunirà el periodista i escriptor Toni Orensanz i el comercial i bloguer Oriol Pérez de Tudela.

Penedès TV ja va enregistrar en l’anterior edició les sessions del cicle ‘Mil i un vins’ i ara ho tornarà a fer millorant les condicions tècniques.

Totes les sessions començaran a les vuit del vespre i acabaran amb un torn de preguntes i intervencions dels assistents i un tast de vins. L’espai és limitat a la participació d’una vintena de persones i es demana inscripció prèvia a l’adreça o al telèfon 93 890 05 82. El preu de cada sessió és de 7 euros per al públic en general i 4 euros per als Amics de Vinseum.

Els diàlegs seran emesos per Penedès TV en diferit la mateixa setmana els dissabtes a les set de la tarda i els diumenges, en reposició, a dos quarts de dotze del matí. També es podran consultar posteriorment a través de la pàgina web rtvvilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: