Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle “Els mil i un vins” obre un espai de diàleg sobre vins i llibres a Vilafranca

Els mil i un vins és una sèrie de tres vetllades en què escriptors, llibreters i editors parlaran de vins i enòlegs, de llibres. Aquestes sessions finalitzaran amb un tast dels vins comentats i la possibilitat d’adquirir els tres llibres glossats.

Es tracta d’una proposta inèdita organitzada per Vinseum, Penedès Televisió i La Cultural Llibreria, amb la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages, que té com a objectiu fomentar la interacció de dos mons aparentment distanciats com la literatura i l’enologia. La primera vetllada, que se celebrarà dimarts a les 8 del vespre a la capella de Sant Pelegrí de Vinseum, tindrà com a protagonistes el llibreter Paco Camarasa, copropietari de la mítica llibreria barcelonina Negra y Criminal; Ramon Parera, enòleg del celler Pardas, que elabora el vi Collita roja com a homenatge a un dels títols més celebrats de l’escriptor nord-americà Dashiell Hammett; i la restauradora vilafranquina Rosa Soler.

El cicle “Els mil i un vins. Converses entre amants dels vins i els llibres” tindrà continuïtat el dimarts dia 20 d’octubre, amb l’escriptor Jordi Llavina i l’enòleg Oriol Guevara, i finalitzarà el dimarts dia 27 d’octubre, amb una vetllada en què participaran Olga Martínez, professora i editora de Candaya, i l’enòloga de Can Bas Domíni Vinícola Marta Sanvicente.

Cada sessió serà introduïda per un periodista de Penedès Televisió, ja que el canal local emetrà en diferit la conversa. El preu de cada sessió serà de 7€, 4€ per als amics de Vinseum, i cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 890 05 82 o a través de l’adreça electrònica .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: