Dimecres, 29 de Juny de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de tertúlies Els mil i un vins emparella vins i llibres en una iniciativa única

Aquest dimarts al vespre arrencava a la Capella de Sant Pelegrí el cicle de tres tertúlies que organitzen Vinseum, la Llibreria La Cultural, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio i Televisió de Vilafranca.

Durant tres vetllades, enòlegs i professionals relacionats amb la literatura conversen sobre llibres i vins en una iniciativa única que trenca el format “normal” d’un tast de vi o d’una presentació literària i que intercanvia els papers entre els participants.

Obrien el foc l’editor Paco Camarasa, l’enòleg del Celler Pardas Ramon Parera i la restauradora Rosa Soler. Conversaven sobre Collita Roja, de Dashiel Hammett i La germandat del raïm, de John Fante. L’altre llibre triat era Tallo de hierro, de William Kennedy, però està exhaurit i no es va poder posar a la venda després de la vetllada.

Des de La Cultural, Quim Jubert afirmava que és “un goig emparellar dos conreus de l’home com el vi i la literatura”.

Les següents vetllades tindran lloc el dimarts vinent i el següent a les vuit i comptaran amb la participació de l’escriptor Jordi Llavina i l’enòleg Oriol Guevara i l’editora de Candaya Olga Martínez i l’enòloga Marta Sanvicente respectivament.
Els periodistes de Penedès TV presenten l’acte, que és enregistrat i s’emetrà posteriorment a la televisió municipal.

Les vetllades acaben amb un tast de vins i tenen un preu de 7 euros, 4 per als Amics de Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: