Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Candela Calle, directora gerent del lCS i de l’ICO, participarà a la trobada de Dones d’Empresa

En aquesta trobada anual hi assistirà també la Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, la sadurninenca Dolors Montserrat.

Aquest divendres, 10 de març, Dones d’Empresa convoca totes les empresàries i directives del Penedès i el Garraf a la seva trobada anual, l’esdeveniment empresarial femení més important del Gran Penedès. La trobada s’iniciarà a les 8 del vespre al Restaurant Ca la Katy de Sant Martí Sarroca.
Candela Calle és directora de l’Institut Català d’Oncologia des de 2010 i, just ara fa un any, també està al capdavant de l’Institut Català de la Salut, màxim organisme públic sanitari català amb més de 38.000 professionals. Ella farà una de les ponències juntament amb Carmen Mur, sòcia i fundadora de Mur&Martí i també d’Impulsió de Negocis.
A la cita també hi participaran representants polítics i institucionals, com ara la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, entre altres. L’acte estarà conduït per la periodista Marta Pérez, locutora d’Onda Cero, i comptarà amb l’actuació de Marta Escudé, cantant i actriu. A la sobretaula es farà lliurament del Premi Dones d’Empresa, que tots els anys reconeix una trajectòria empresarial remarcable.
Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a l’ADEPG que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení més rellevant del Penedès i el Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: