Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inda Pereda ha tornat a casa amb “Trapped” , un muntatge inspirat en Calderón de la Barca

Aquest dissabte a la ni La Cisterna acollia l’espectacle “Trapped” del vilafranquí Inda Pereda.

Es tracta d’un muntatge amb tècnica de clown, mim i bufó que es basa en la comèdia física.  És una obra inspirada en el clàssic de Calderón de la Barca “La vida es sueño”, adreçada a un públic adult només amb sons i molt poques paraules.

A “Trapped”, Inda Pereda utilitza la mímica per construir un paisatge imaginari ple de situacions emocionants, ridícules i grotesques. L’actor ha tornat a Vilafranca després de sis anys d’estada a Londres. Primer per formar-se a la London International School, i després preparant i presentant aquest espectacle.  Assenyala que Londres li ha ofert una gran oportunitat de treball.

Porta 14 anys fent teatre i es reconeix fill del teatre amateur de la comarca. La seva primera companyia va ser La Carrerada de Guardiola de Font-rubí.

Ara ha iniciat una gira del seu espectacle que es podia veure aquest dissabte a La Cisterna, i que vol portar a diferents escenaris i festivals tant a nivell nacional com internacional.

Trapped forma part d’una trilogia inspirada en peces clàssiques que tindrà continuïtat amb una altra obra relacionada amb el quadre “El jardí de les delícies” de Jeronimo Bosch.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: