Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular tracta la dura realitat a la República Democràtica del Congo amb un documental

“Uchungu na tumaini, Crònica del dolor i l’esperança” és un documental que vol trencar el silenci que envolta el conflicte de la República Democràtica del Congo. Es farà un debat amb el director.

El documental de Josep Ramon Giménez vol mostrar, més enllà dels recursos naturals, les condicions de vida i les vulneracions constants dels drets humans que pateix la població civil congolesa, especialment les dones i nens. Amb testimonis i vivències colpidores i ben reals.
Demà dimecres a 2/4 de 8 del vespre començarà, amb puntualitat, aquest documental de 55 minuts de durada i posteriorment s’encetarà un col·loqui amb la Rita Huybens i el Josep Ramon Giménez, membres de la lliga dels Drets dels Pobles, es van desplaçar al Kivu Nord amb una petita càmera HD per prendre testimoni directe i mostrar el dinamisme, l’activisme i la lluita d’una societat que vol recuperar la quotidianitat.
Josep Ramon Giménez, director de “Uchungu na tumaini”: és periodista. Ha treballat durant 25 anys a Televisió Espanyola. A partir del 2009 s’ha dedicat a fer documentals audiovisuals per a diferents ONG i entitats del tercer sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: